opstina gornji milanovac

8. novembar 2018.
Potvrda uspešne saradnje lokalne samouprave sa privrednicima


Predsednik opštine Dejan Kovačević prisustvovao je protekle nedelje sednici Upravnog odbora Kluba privrednika milanovačke opštine. Ispred privrednika sastanku su prisustvovali direktor kompanije „Foka“ Miroslav Radovanović, koji je ujedno i predsednik Upravnog odbora ovog Kluba, generalni direktor preduzeća „Rudnik i flotacija d.o.o.“ Aco Ilić, direktor poslovnice kompanije „DDOR osiguranje Novi Sad“ u Gornjem Milanovcu Nebojša Lazović, direktor kompanije „Zvezda Helios“ Stanica Levajac, direktor preduzeća „GM Invest d.o.o.“ Vladimir Tanasković, direktor kompanije „S-Group“ Žarko Savićević, vlasnici preduzeća „DAM 93“ Dragan i Dragana Marjanović, direktor filijale Erste banke u Gornjem Milanovcu Nenad Jevtović, direktor kompanije „Tetra Pak“ u Gornjem Milanovcu Jovan Gligorijević i direktor Javnog komunalnog preduzeća Ivan Lazić.


gm

Na sastanku su izneti predlozi i aktivnosti koji se odnose za pripremu tribine za studente koja je zakazana za 08. decembar 2018. godine sa početkom u 13.00 časova. Po ovom pitanju razvila se diskusija i izneti su brojni predlozi. Osnovni cilj ove tribine je da se svi studenti koje stipendira opština Gornji Milanovac kao i određena privredna društva iz naše opštine, kao i drugi zainteresovani studenti, upoznaju sa milanovačkom privredom i kompanijama iz naše opštine. Uspešni direktori, menadžeri i vlasnici firmi u našoj opštini, koji vode neka od najuspešnijih preduzeća kako u zemlji, tako i u regionu, predstavili bi svoj razvojni put i to da ukoliko ima volje za radom i trudom može da se bude uspešan i u maloj sredini kao što je Gornji Milanovac.


gm

Takođe, na tribini će biti reči i o najmodernijim tehnologijama koje ove kompanije koriste u svom radu, ali i o konstantnom i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i znanje koje daje rezultate.


gm

Privrednici su imali priliku da u direktnom razgovoru sa predsednikom opštine Dejanom Kovačevićem dobiju odgovore na pitanja koja se tiču kako njih samih i njihovih kompanija, tako i lokalne samouprave. Predsednik Kovačević je iskoristio svoje prisustvo na sastanku i članove Upravnog odbora Kluba privrednika obavestio o aktuelnim, ali i o budućim projektima koji se tiču opštine Gornji Milanovac, a čija realizacija je planirana za naredni period.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!