opstina gornji milanovac

15. jun 2017.
Konkurs za nagradu „Beli labud“


Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac raspisala je konkurs za nagradu „Beli labud“, koja se dodeljuje za najlepše dvorište. Formirana je petočlana komisija čiji je zadatak da izvrši pregled uređenja zelenila i projekata uređenja prijavljenih učesnika na konkurs.


gm

„Konkurs je otvoren za sve naše sugrađane. Stručna komisija biraće najlepše uređeno privatno dvorište, balkon - terasu, kao i prostor oko višeporodičnih stambenih objekata, najuređeniji prostor oko poslovnog objekta, najlepše uređeno školsko dvorište, a biće dodeljena i nagrada za projekat uređenja zelenih površina „Mihajlo Simović“. Siguran sam da će komisija biti nepristrasna i da će nagradu dobiti oni koji je i zaslužuju“, rekao je načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović.


Konkurs je raspisan u sledećim kategorijama:

• Najlepše uređeno privatno dvorište

• Najlepši balkon - terasa

• Najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata

• Najuređeniji prostor oko poslovnog objekta

• Najlepše uređeno školsko dvorište

• Nagrada za projekat uređenja zelenih površina ,,Mihajlo Simović”


gm

Pravo učešća na konkursu imaju svi vlasnici parcela na teritoriji opštine Gornji Milanovac koji nisu prethodno nagrađivani ovom nagradom. Konkurs je otvoren od 8. juna.


Sva zainteresovana lica mogu se prijaviti radnim danom od 8 do 15 časova na telefon 032/713-537 ili u prostorijama Odeljenja za urbanizam komunalno-stambene i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac, u ulici Tihomira Matijevića br. 4. Kontakt e mail: zorica.tolic@gornjimilanovac.rs


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!