opstina gornji milanovac

17. мај 2018.
Расписан јавни позив за помоћ избеглим лицима


Потписивањем Потпројекта 8 Регионалног стамбеног програма са Европском унијом, Комесаријат за избеглице расписао је заједно са општином Горњи Милановац јавни позив за помоћ избеглим лицима.


Јуче су у просторијама Општинске управе, заменица председника општине Јадранка Достанић и Љиљана Ракић испред Комесаријата за прихват избеглица са својим сарадницима, у оквиру инфо дана, свим заинтересованим корисницима додатно појасниле све услове конкурса.


gm

Корисници могу бити лица која имају боравиште/пребивалиште на територији општине Горњи Милановац.


Избегла лица могу конкурисати за помоћ у грађевинском материјалу као виду помоћи у стамбеном збрињавању. Такође, могу конкурисати за монтажне куће као вид стамбеног збрињавања, али и за доделу бесповратне помоћи за куповину сеоске куће са окућницом, уколико је одговарајућа сеоска кућа у складу са условима који су неведени у конкурсу.


gm

Јавни позив ће се реализовати централизовано, а избор корисника ће спровести Комисија за избор помоћи у стамбеном збрињавању.


Сва заинтересована лица могу се информисати о конкурсу и конкурисати на исти у згради Општинске управе Горњи Милановац, Таковска 2, у канцеларији број 10, код општинског повереника за избегла и расејана лица у периоду од 08:00-15:00 часова сваког радног дана.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!