opstina gornji milanovac

21. maj 2018.
Počela građevinska sezona


Građevinska sezona na teritoriji opštine Gornji Milanovac je otvorena i Javno preduzeće za izgradnju opštine počelo je sa radovima.


gm

Radovi se trenutno izvode na dve lokacije, i to u Gornjoj Crnući i u Brđanima.


U Gornjoj Crnući 930 metara puta nasuto je kamenim agregatom.


gm

U Brđanima se vrši čišćenje kanala pored lokalnog puta od ulaska u Brđane do mosta. Prema rečima predsednika Mesne zajednice Brđani, Draga Savića, konačno se posle nekoliko godina posvetila pažnja čišćenju kanala i proširenja puta: „ Ovaj naš put je prilično uzak, a bankine su prilikom radova na izgradnji auto puta obrušene. Rešili smo da to pitanje rešimo, kako bismo ovaj put učinili bezbednim. Imamo neke propuste koji treba da se prošire, da ne bi ljudi stajali u jednom redu dok prođe ovaj iz drugog smera. Pored ovoga, ovim radovima sredićemo i put za groblje.“ Savić je za ovu godinu najavio i asfaltiranje, odnosno rekonstrukciju puta na Starom mostu preko Despotovice kao i radove na ulazu u Osnovnu školu.


gm

Predsednik Mesne zajednice Brđani pohvalio je zaposlene u Javnom preduzeću za izgradnju opštine:„Saradnja sa Javnim preduzećem za izgradnju je izvrsna. Oni su se maksimalno angažovali, radnici koji izvode radove su besprekorni.“


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!