opstina gornji milanovac

25. jун 2018.
Награде за најбоље ученике


У част најуспешнији и најбољих ученика општине Горњи Милановац у школској 2017/2018. години председник општине Дејан Ковачевић, организовао је свечани пријем у великој сали Културног центра и том приликом најбољима уручио пригодне поклоне и награде.


gm

У свом обраћању награђенима, председник је истакао да је знање најважнија ствар:„Данас доста тога може да се предвиди и процени, али се и даље не зна које су могућности људског ума. Зато ви себи треба да поставите циљ да једног дана будете најбољи и да помогнете породици, колегама, али и општини Горњи Милановац да буде лепша и боља средина него што јесте. Диплома је време за прославу успеха, време припреме за неке будуће прилике и време да пригрлите свет бесконачних могућности.“


gm

Ученици који су на републичким такмичењима освојили једно од прва три места, њих десет, као награду за свој успех од председника су добили похвалу и сабрана дела Радоја Домановића.


Вуковцима основних и средњих школа којих је у школској 2017/2018. години било тридесет и шест, председник је даривао похвалу и сабрана дела Алексе Шантића.


gm

Најбољим ученицима, ђацима генерације, за своје успехе и најбоље оцене током целог школовања, председник је уручио похвалу, плакету и сабрана дела Фјодора Достојевског. На територији општине Горњи Милановац, у школској 2017/2018. години укупно има једанаест ђака генерације.


gm

За ученике који су на републичким спортским такмичењима остварили значајне резултате поклони и награде биће уручени на пријему у кабинету председника општине који ће бити накнадно организован.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!