opstina gornji milanovac

26. јул 2018.
Подела слатких пакетића деци са Косова и Метохије


Под покровитељством Скупштине града Београда, Центар дечијих одмаралишта Рудник је био домаћин деци из седам месних канцеларија општине Лепосавић. Педесет један ученик и четири васпитача са Косова и Метохије боравили су предходних дана на планини Рудник. Малишани су имали прилику да виде лепоте наше планине и предела, уживају у шетњама и спортским активностима на теренима одмаралишта. Општина Горњи Милановац се потрудила, као добар домаћин , да организује и превоз , како би се гости из јужне покрајине на једнодневном излету, упознали са богатом историјом рудничко таковског краја.


gm

Заменица председника општине Горњи Милановац, Јадранка Достанић, обишла је децу и васпитаче на Руднику:


gm

“Данас сам дошла да их поздравим и мало да их усрећим са неким слаткишима.Оно што је јако значајно је да су деца ових седам дана провела овде растерећена од свих брига које их прате у њиховом одрастању на Косову. Општина Горњи Милановац је на неки начин покушала да им ове дане улепша и наша срећа је већа што данас видим ова озарена лица, што нам је свакако најлепши дар“, изјавила је Достанићка.


gm

До краја боравка у нашој општини гости из Лепосавића обићиће Спомен комплекс у Такову, Музеј рудничко таковског краја и наш град.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!