opstina gornji milanovac

05. децембар 2014.
Одлична посећеност сајта


За непуна три месеца нови сајт општине Горњи Милановац, www.gornjimilanovac.rs, прегледало 50.000 посетилаца


sajt opstinegornji milanovac

За само непуна три месеца нови сајт општине Горњи Милановац www.gornjimilanovac.rs прегледало је 50.000 посетилаца. Администратор, дизајнер и креатор сајта Ненад Петровић указује на велику посећност за кратко време, као и да су најпосећенији сегменти сајта - општинска администрација, привреда, инвестиције, електронски регистар. Области из културе, спорта, туризма, историје и друго прате путем линкова Установа које заступају ове области.


Из разлога што Горњи Милановац нема локалну телевизију, а и већи део територије општине нема покривеност појединих регионалних телевизија, од недавно на сајту општине у сегменту Актуелности, објављена саопштења обогаћена су видео линковима националних и регионалних телевизија, тако да посетиоци поред писаних текстова у Актуелностима могу погледати и видео снимке, изјаве учесника, штампане чланке, као и емисије везане за горњомилановачки крај.


У креирању маркетиншке слике Горњег Милановца учествује кабинет председника. Слободно нас контактирајте уколико имате идеју да сајт треба допунити додатним садржајима.


Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!