opstina gornji milanovac

13. септембар 2018.
Стартовала нова линија јавног градског превоза


Нова линија јавног градског превоза на релацији од Јасена до касарне у Луњевици почела је да саобраћа. На новој релацији, чија дужина у једном правцу износи пет километара, саобраћаће једно возило, а обележено је десет стајалишта.


gm

Према реду вожње, време првог поласка је раним јутарњим часовима и то у 05.10 са Трга кнеза Михаила ка Луњевици. Последњи полазак из правца Луњевице ка тргу кнеза Михаила је у 20.15 часова, а из правца Јасена ка центру је у 20.00 часова. У овом периоду предвиђена је и пауза у саобраћању и то од 8.10-10.50 часова из правца центра ка Јасену, а од 16.40-17.40 часова из правца центра ка Луњевици.


gm

Председник општине Дејан Ковачевић рекао је да се увођењем ове нове линије наставило са решавањем проблема јавног превоза: „Почетком нове школске године увели смо нову линију како бисмо олакшали пут до школе деци која путују и која су у неком делу и пешачила до својих школа. Такође, оно што бих посебно нагласио и што је јако битно је чињеница да је читаво насеље Луњевачки пут први пут у историји добило могућност да користи јавни градски превоз.“


gm

Редом вожње предвиђено је да аутобуси на овој линији врше превоз путника и викендом. Суботом ће градски линијски превоз саобраћати до 16.00 часова, а за недељу је предвиђено шест полазака на сат времена, а први полазак у недељу је у 6.50 часова.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!