opstina gornji milanovac

21. септембар 2018.
Поново ради апотека у Прањанима


Мештани „горњих села“, Прањана, Гојне Горе, Леушића, Каменице, Коштунића, Теочина, Брајића, Дружетића и других не морају више по лекове и друге медикаменте ићи у Горњи Милановац и Чачак, већ их могу преузети у апотеци у Прањанима.


gm

„Family farm“, фирма која је изнајмила објекте апотекарске установе „Горњи Милановац“ ових дана је ставила у функцију продајни објекат у Прањанима. Снежана Васиљевић, која је двадесет и једну годину радила у апотеци у Прањанима, наставила је као преузети радник, од стране новог закупца, да обавља тај посао у новоотвореној апотеци: „Тренутно се лекови купују, а од јануара, када ће бити потписан уговор са Фондом, биће могуће и преузимање на рецепт. Када је реч о снабдевености апотеке, асортиман је јако добар.“


gm

Председник Месне заједнице Прањани, Радовин Веселиновић подсетио је да је у претходном периоду било проблема када је реч о раду ове апотеке, али да су сви ти проблеми решени: „Огроман проблем за десет села прањанског краја је решен. Као што знате, Горњи Милановац је 40 километара удаљен, Чачак 25 километара, људи су морали да путују како би преузели своје лекове. Сада ће моћи овде да се снабдевају.“ Веселиновић је истакао да је остварена сарадња са јаком компанијом која има велико тржиште на територији Републике Србије и изразио наду да ће грађани бити задовољни како услугом, тако и ценом медикамената.


gm

Радно време апотеке у Прањанима за сада је од 08.00-16.00 часова и ово радно време ће бити активно до Нове године. Након тога, када се крене са преузимањем лекова на рецепт, апотека ће почети са радом у две смене. Предвиђена су и дежурства викендом, и то сваке прве и последње суботе у месецу, што је усклађено са радом амбуланте у Прањанима.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!