opstina gornji milanovac

1. октобар 2018.
Рудничани по лекове не морају више у Милановац


Компанија „Family farm“ отворила је другу апотеку на територији општине Горњи Милановац и то на Руднику.


gm

Овај објекат Апотекарске установе који се налази на Руднику после шест месеци, колико је био затворен, поново је отворио своја врата. Милован Николић, председник Месне заједнице Рудник, рекао је да поновни почетак рада апотеке доста значи мештанима, јер имају уштеду како у времену, тако и у новцу.„ Ово је од великог значаја, посебно што је потребно да се издвоје новчана средства за аутобус или такси како би се отишло до Горњег Милановца. Доста значи за мештане Рудника што имају апотеку у својој непосредној близини. Ово ће посебно значити од јануара месеца, када у апотеци буду могли да се издају лекови на рецепт“, рекао је Николић.


gm

Према речима апотекарке запослене у овој апотеци, Марине Марковић, објекат је добро снабдевен лековима: „Поред лекова, у асортиману имамо и беби опрему. Такође, снабдевени смо свим препаратима за сезону прехладе и грипа.“


gm

Председник Месне заједнице је рекао да ће до Нове године апотека радити у две смене, а након тога, када апотека буде добила дозволу за издавање лекова на рецепт, биће уведено ново радно време које ће накнадно бити објављено.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!