opstina gornji milanovac

22. октобар 2018.
Асфалтиран део пута у Прањанима


Асфалтирање и радови на рехабилитацији некатегорисаног пута у Месној заједници Прањани, у засеоку Глишићи завршени су протеклог викенда.


gm

Предузеће „Србија пут“ из Београда протекле суботе асфалтирало је 400 метара пута у засеоку Глишићи, у Прањанима. Вредност ових радова је 1.817.428,32 динара са ПДВ-ом. Средства су обезбеђена из буџета општине Горњи Милановац, док су 1/3 средстава обезбедили мештани ове месне заједнице.


gm

Глишић Душко који живи у овом засеоку захвалио се председнику општине Дејану Ковачевићи, директору Јавног предузећа за изградњу Божидару Вучетићу и другима који су помогли да се ови радови реализују: „Волео бих да се овакви радови, започети од стране општине Горњи Милановац, наставе. Асфалтирањем овог пута, 3.5 километара скраћујем обилазак до главног пута према Чачку. Сада имам 700 метара до главног пута, а до сада сам до њега ишао 4.5 километара.“ Глишић је додао да мештанима доста значи што Општина на сваки 1 динар који издвајају грађани, даје 3 динара. Како је рекао, без помоћи локалног руководства и општине Горњи Милановац, мештани не би могли сами да финансирају асфалтирање ове деонице пута.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!