opstina gornji milanovac

8. новембар 2018.
Потврда успешне сарадње локалне самоуправе са привредницима


Председник општине Дејан Ковачевић присуствовао је протекле недеље седници Управног одбора Клуба привредника милановачке општине. Испред привредника састанку су присуствовали директор компаније „Фока“ Мирослав Радовановић, који је уједно и председник Управног одбора овог Клуба, генерални директор предузећа „Рудник и флотација д.о.о.“ Ацо Илић, директор пословнице компаније „ДДОР осигурање Нови Сад“ у Горњем Милановцу Небојша Лазовић, директор компаније „Звезда Хелиос“ Станица Левајац, директор предузећа „ГМ Инвест д.о.о.“ Владимир Танасковић, директор компаније „S-Group“ Жарко Савићевић, власници предузећа „ДАМ 93“ Драган и Драгана Марјановић, директор филијале Ерсте банке у Горњем Милановцу Ненад Јевтовић, директор компаније „Тетра Пак“ у Горњем Милановцу Јован Глигоријевић и директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић.


gm

На састанку су изнети предлози и активности који се односе за припрему трибине за студенте која је заказана за 08. децембар 2018. године са почетком у 13.00 часова. По овом питању развила се дискусија и изнети су бројни предлози. Основни циљ ове трибине је да се сви студенти које стипендира општина Горњи Милановац као и одређена привредна друштва из наше општине, као и други заинтересовани студенти, упознају са милановачком привредом и компанијама из наше општине. Успешни директори, менаџери и власници фирми у нашој општини, који воде нека од најуспешнијих предузећа како у земљи, тако и у региону, представили би свој развојни пут и то да уколико има воље за радом и трудом може да се буде успешан и у малој средини као што је Горњи Милановац.


gm

Такође, на трибини ће бити речи и о најмодернијим технологијама које ове компаније користе у свом раду, али и о константном и континуираном улагању у производњу и знање које даје резултате.


gm

Привредници су имали прилику да у директном разговору са председником општине Дејаном Ковачевићем добију одговоре на питања која се тичу како њих самих и њихових компанија, тако и локалне самоуправе. Председник Ковачевић је искористио своје присуство на састанку и чланове Управног одбора Клуба привредника обавестио о актуелним, али и о будућим пројектима који се тичу општине Горњи Милановац, а чија реализација је планирана за наредни период.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!