opstina gornji milanovac

15. новембар 2018.
Асфалтирана два путна правца у Драгољу


Овогодишњи радови на путној инфраструктури настављени су у Месној заједници Драгољ, где су претходних дана асфалтирана два путна правца укупне дужине 1750 метара. Асфалтиран је путни правац у засеоку Радојичићи у дужини од 750 метара као и путни правац на потесу Широковац дужине 1000 метара.


gm

Боривоје Ристовић, становник овог села, каже да са својих осамдесет година памти да је још као дете учествовао у одржавању пута на потесу Широковац: „Нико нам до сада није помагао, све смо сами радили. Захваљујемо општини и свима из Милановца који су помогли да нам ово ураде.“


gm

Љиљана Ристовић, такође из Драгоља, каже да су до сада мештани овог села увек били на ивици, на самом крају Горњомилановачке општине и да су све сами морали да раде када је реч о одржавању пута. Према њеним речима сами су извлачили шљунак али и поправљали пут: „Општина нам је сада помогла да урадимо овај пут и веома смо задовољни. Сада ће и деца моћи чешће да нам долазе кући, а могу да нас посећују и рођаци.“ Она је додала да су увек газили блато и да уколико се мештани сами не организују и нешто не ураде, велика вода однесе све.


Укупна вредност радова на ова два путна правца је 8.510.104,02 динара. Мештани су скупили једну трећину средстава, а остатак је уплатила општина Горњи Милановац.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!