opstina gornji milanovac

16. септембар 2014.
Исплата становништву погођеном поплавама

Почела исплата горњомилановачком становништву погођеном поплавама у Србији из добротворних фондација.


Од јуче је почела исплата новчане помоћи за двадесет и пет горњомилановачких породица које су испуниле услове по конкурсу у оквиру пројекта "Подршка становништву погођеном поплавама у Србији, а који реализују добротворна фондација Српске Православне Цркве "Човекољубље" у партнерству са Цатхолиц Релиеф Сервисе и подршку Америчке агенције за међународни развој УСАИД.


Евидентирање, попуњавање образаца и техничке послове прикупљања документа по службеној дужности за ове добротворне фондације извршили су службеници Општинске управе општине Горњи Милановац. Конкурисало је преко шездесет особа, с тиме да је 25 испуњавало конкурсне услове и добило по 28.000 динара предвиђене новчане помоћи, а по критеријуму ових добротворних фондација.


Према условима конкурса право на пријаву имала су домаћинства који имају члана породице који је носилац права на новчану социјалну помоћ или домаћинства који имају члана породице који је носилац права на дечји додатак, домаћинстава чија су укупна месечна примања мања од 25.000 динара и домаћинства која имају члана породице са инвалидитетом, а укупна примања у домаћинству не прелазе 34.000 динара.


Предност на овом конкурсу имала су домаћинства која живе у приземним стамбеним објектима, старачка домаћинства, самохрани родитељи и породице са троје и више деце.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!