opstina gornji milanovac

29. децембар 2018.
НОВОДИШЊИ ПУТ ДОБРОЧИНСТВА


У сусрет Божићу и Новој години председник Ковачевић посетио је данас општину Лепосавић на Косову и Метохији и том приликом даривао пакетиће деци из села Каменица и њене околине. Крај цркве светог цара Константина и царице Јелене подељено више од двеста пакетића, а поред општине Горњи Милановац овој акцији придружиле су се и општине Косјерић, Ириг и Инђија.


gm

gm

„Ја сам данас пресрећан што сам овде са вама. Пресрећан што могу на један мали начин да укажем на то колико је Србија и српски народ сваки дан уз вас. Ми ћемо настојати да не само оваквим гестом већ и још снажније и јаче подржавамо вас који сте остали овде на светој земљи, на Косову и Метохији. Без Косова и Метохије Србија није Србија. Позивам вас, а неки су већ боравили у Горњем Милановцу, да дођете у општину Горњи Милановац, да дођете у свето Таково одакле је и настала српска државност и будете наши драги гости“ рекао је Ковачевић у обраћању присутнима испред храма.


gm

gm

Домаћини скупа били су Председник општине Лепосавић Зоран Тодић и члан црквеног одбора села Каменица Миодраг Радовановић.


gm

gm

Овога лета Општина Горњи Милановац је била домаћин деци из Лепосавића која су се током седмодневног боравка на планини Рудник упознала са културном и историјском баштином наше општине.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!