opstina gornji milanovac

16. септембар 2014.
Одржан 4. Координациони састанак на пројекту "Наша имовина подржава наш развој"


Данас је у Општини Лучани одржан четврти по реду састанак координационог тима и представника општинских управа три партнерске општине – Горњи Милановац, Лучани и Ариље ангажоване на пројекту "Наша имовина подржава наш развој" финансиран кроз програм Еxцханге 4 средствима из фонда Европске уније.


У току је седми месец реализације пројектских активности и пред члановима координационог и пројектског тима нашао се тзв. Интерим репорт – извештај на половини реализације пројекта који на прецизан начин, поткрепљен чињеницама, односно подацима, приказује реализоване активности, тренутне и оне које су у плану. Чека се сагласност Делегације Европске уније на послати извештај. На састанку је изнет општи закључак мониторинг посете у августу месецу која је дала позитивну оцену и повољне коментаре на досадашњи ток реализације пројекта и са овим резултатима за сада можемо бити задовољни.


Може се констатовати да је већи део планираних активности успешно спроведен. Временски рок за реализацију сваке активности је углавном испоштован, иако постоје одређена кашњења, која ипак нису утицала на досадашњи ток реализације пројекта. Сарадња између партнера и чланова пројектног тима је на високом нивоу и у складу са потписаним Меморандумом о сарадњи. Доношењем правних аката - одлука и правилника о организацији и систематизацији радних места формиране су службе за управљање имовином.


У прилогу опширније...
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!