opstina gornji milanovac

25. децембар 2014.
Решавање стамбених потреба избеглица


Започето решавање стамбених потреба избеглица доделом монтажних кућа


Избеглице које су, услед догађаја из периода од 1991. године до 1995. године, стекле статус избеглице у Републици Србији, без обзира на њихов статус у време решавања стамбене потребе, конкретно, избеглице које живе у колективним центрима или неком другом виду колективног смештаја, формалног или неформалног и угрожене избеглице у приватном смештају и бивше носиоце станарског права, а које су без трајног решења у земљи порекла или Републици Србији, а све према утврђеним критеријумима угрожености, а које су носиоци права својине/коришћења на земљишту на којем је дозвољена индивидуална стамбена градња, могу да се огласе на отворен јавни позив за решавање стамбених потреба доделом 30 монтажних кућа избеглицама који поседују земљиште на коме је дозвољена индивидуална стамбена градња на територији градова: Крушевац, Пожаревац и Смедерево, општина: Жабаљ, Ковин, Тител, Ћићевац, Љиг, Неготин, Горњи Милановац, Ивањица, Петровац, Топола, Сврљиг, Соко Бања, Куршумлија, Бабушница, Лајковац, Трстеник, Прибој, Мионица, Бачки Петровац, Деспотовац, Параћин, Рашка, Инђија, Кикинда, Шид и Чајетина, у оквиру Регионалног стамбеног програма-Потпројекат број 4.


Јавни позив са детаљним обавештењем налази се на интернет страни Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs, као и на сајтовима јединица локалних заједница.


Позив је отворен до 29. јануара 2015. године, а ближа обавештења се могу добити у Одељењу за друштвене делатности Општинске управе, поверенику за избеглице у згради општине Горњи Милановац, соба број 8.


Обавештење
Јавни позив
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!