opstina gornji milanovac

08. октобар 2014.
Дечја недеља у Горњем Милановцу

Дечја недеља почела је маскенбалом на горњомилановачком градском тргу. Циљ ове манифестације је да допринесе амбијенту који пружа једнаке шансе за развој и остварење могућности сваког детета, као и његово право да одраста безбедно и у породици.


rekonstrukcija doma kulture

Јесењим маскенбалом, малишани горњомилановачке предшколске установе "Сунце" отворили су Дечју недељу која ће трајати до 12. октобра, под слоганом "Свако дете срећног лица, чува једна породица".


Посебна пажња биће посвећена оснаживању породице, и подстицању климе за остваривање права сваког детета да одраста у породичном окружењу. Циљ дечје недеље је да укаже на стварни положај детета и младих у друштву, да скрене пажњу на дете као носиоца права да одраста у што бољим условима, у породици, локалној заједници и друштву у целини.


Деца ће сутра обићи "Таковски грм" у Такову, где је Милош Обреновић 1815. године подигао Други српски устанак, за четвртак је планиран доручак у горњомилановачкој пекари, чији ће власник обезбедити бесплатна пецива и посластице за сву децу.


Погледајте комплетан текст на сајту РТС-а.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!