opstina gornji milanovac

26. август 2014.
Међународни кошаркашки камп

Успешно реализован још један Међународни кошаркашки камп "Каста" на Руднику


medjunarodni kosarkaski kamp

Поводом уласка у саму завршницу седамнаестог по реду циклуса Међународног кошаркашког кампа "Каста" који се реализује на планини Рудник, Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић уприличио је пријем за директора овог кампа Срђана Стојановића са сарадницима.


Том приликом разговарано је о досадашњој успешној сарадњи, али и о њеном наставку у наредном периоду, што је, како су констатовале и једна и друга страна, у обостраном интересу. Како је оценио Председник Мирковић, част је и задовољство бити домаћин једног међународног кошаркашког кампа са знаком квалитета који додељује Кошаркашки савез Србије. Стога, Општина Горњи Милановац ће предузети све мере које су у њеној надлежности, а у границама реалних могућности, и након саграђене нове фискултурне сале при Основној школи "Арсеније Лома" наставити са унапређењем услова за реализацију овог кампа на Руднику и у наредним годинама.


"Ово горњомилановачко насељено место на планини Рудник пружа изванредне могућности за боравак и припрему спортиста у изузетним хотелским и природним условима, а у организацији стручних људи и представника кошаркашког кампа "Каста", рекао је директор Стојановић.


За седамнаест година за редом кроз овај кошаркашки камп прошао је 18971 учесник, док је 436 клубова и 705 тренера указало поверење у начин рада овог кампа. Рад кампа је и ове године заинтересовао велики број учесника, али и кошаркашке стручне јавности због низа оригиналних методолошких решења и веома пажљиво изабраних тренера који их спроводе.


Поред кампера из Србије, "Касту" су посетили и кампери из Русије, Италије, Македоније, Румуније, Немачке, Израела, Шведске, Америке, Шпаније, Грчке и многи други талентовани љубитељи кошарке широм света.
Повратак на: СаопштењаЋир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!