opstina gornji milanovac

31. октобар 2014.
Конвој травел нови линијски превозник


Посао превоза путника на подручју општине Горњи Милановац убудуће ће обављати предузеће Конвој травел


konvoj travel

Посао превоза путника на подручју општине Горњи Милановац од данас ће обављати предузеће "Конвој травел". После готово пет деценија, општина се определила за другог превозника, јер је Аутопревоз Горњи Милановац пре пар месеци тражио да се уговор преиспита, а на поновљени конкурс нису аплицирали.


Председник општине Горњи Милановац данас је потписао уговор којим се посао превоза путника на локалу поверава предузећу "Конвој травел", које од почетка школске године врши и превоз ђака.


Приликом потписивања испред "Конвоја Травела" господин Младен Нешковић изразио је захвалност на повереном послу превоза ученика и путника и да ће посао бити обављен у интересу и на задовољство путника, Општине и ове превозничке фирме. Председник Мирковић је честитао новом превознику на добијеном послу, али се уједно и захвалио дугогодишњем досадашњем превознику "Аутопревозу" на доброј сарадњи, пожелевши бржи пословни опоравак.


Аутропревоз Горњи Милановац, подсећамо је био једини превозник ђака и путника на подручју Горњег Миалновца пуних пет деценија. Пре пар месеци су затражили преиспитивање уговорних односа, а након тога одустали од овог посла. У наредним данима општина ће извршити наплату заосталих потраживања од Аутопревоза.


konvoj travel


Погледајте прилог ТВ Телемарк



Погледајте прилог ТВ Галаксија




Повратак на: Саопштења




Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!