opstina gornji milanovac

31. октобар 2014.
Канцеларија за младе са младима о младима


Активисти општинске канцеларије за младе са младима о младима


Нела Јовановић и Милица Тешовић активисти Канцеларије за младе Одељења друштвених делатности Општинске управе општине Горњи Милановац према одређеном плану активности посетили су у протекла три дана Гимназију "Таковски устанак", Економско-трговачку школу "Књаз Милош" и Техничу школу Јован Жујовић и на непосредан начин представили своје активности и планове за будуће акције заинтересованим средњошколцима.


Током излагања ученици су и путем графичке презентације имали прилику да сазнају више о могућностима ове канцеларије која функционише и заступа интересе младих из Горњег Милановца. Такође, млади из све ти средње школе су имали прилику да постављају питања, дају предлоге и идеје као и да разговарају са активистима Канцеларије за младе.


Тако да се разговарало о занимљивим темама, а везано за област спорта, друштвених дешавања, концерата, подизање свести младих о здрављу, безбедности младих као и учествовању младих у одржавању животне средине.


Предложене активности биће представљене руководству општине Горњи Милановац на разматрање, а у складу са могућностима и у зависности од ангажовања младих биће и спроведене.


И током ове презентације, програм активности Канцеларије је наишао на подршку и жељу за сарадњом што је и био циљ ове посете.


mladi za mlade mladi za mlade

Гимназија "Таковски устанак"


mladi za mlade mladi za mlade

Економско-трговачка школа "Књаз Милош"Погледајте прилог ТВ ТелемаркПогледајте прилог ТВ Галаксија
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!