opstina gornji milanovac

05. новембар 2014.
Награђена Еколошка канцеларија


Општинска Еколошка канцеларија награђена за учешће и деловање кроз школске Еко одборе у очувању и заштити животне средине


ekoloska kancelarija

Еколошка канцеларија горњомилановачке Општинске управе поводом ангажовања и доприноса на пољу реализације пројеката из области заштите животне средине, а све у циљу едукације деце и унапређења животне околине, награђена је захвалницом основне школе 'Момчило Настасијевић''.


Представници општинске еколошке канцеларије су стални чланови Еко одбора основне школе "Момчило Настасијевић". Активности из области заштите животне средине се реализују према Програму и плану рада Еко школе за сваку наредну годину, а према коме је спроведено низ пројеката и активности. У обавези чланова Еко одбора је усвајање планова, као и практична помоћ у реализацији сваког пројекта. У циљу ефикаснијег деловања, чланови Еко одбора, врше повезивање школа, посредовање и упућивање на сарадњу између школа и локалне самоуправе.


Иначе, Одсек за послове еколошке канцеларије формиран је 2004. године, као заједнички пројекат Норвешке комуне Вефсн и општине Горњи Милановац.


И убудуће ће се реализовати План рада за 2014/2015.годину кроз ангажовање општинске еколошке канцеларије, а координатори ове канцеларије поручују да су вољни и спремни да још успешније сарађују са школама на територији наше општине, уједно захваливши се на добијеном признању, које доказује управо захвалност ученика на едукацији и спремност најмлађих да очувају и заштите своје животно окружење.


Преузмите План активности у оквиру Програма рада Еко-школе ОШ "Момчило Настасијевић"за школску 2014/2015. годину у пдф формату


ekoloska kancelarija ekoloska kancelarija ekoloska kancelarija


Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!