opstina gornji milanovac

10. новембар 2014.
Радови на оштећењу улице Рајка Миловановића


Председник општине преиспитује разлоге због чега милановачко предузеће за изградњу није санирало оштећења на улици Рајка Миловановића


gornji milanovac

Због притужби мештана у горњомилановачком насељу Грабовица на још увек постојећа оштећења у улици Рајка Миловановића, председник општине Милисав Мирковић обавештава становништво овог приградског насеља да ће се одмах преиспитати разлози због којих ЈП за изградњу општине Горњи Милановац још увек није санирало настала оштећена, имајући у виду да су средства обезбеђена за санацију ове улице, као и да су протекли сви законом предвиђени рокови за почетак радова.


Наиме, на последњој седници Скупштине општине Горњи Милановац, одржаној 21. октобра 2014. године, донета је Одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине Горњи Милановац за 2014. годину. Овим изменама на предлог горњомилановачког Општинског већа опредељена су додатна средства Јавном предузећу за изградњу, између осталог, и за санацију улице Рајка Миловановића.


Имајући у виду да су средства обезбеђена, Председник општине Милисав Мирковић наложио је Јавном предузећу за изградњу Општине Горњи Милановац да спроведе поступак јавне набавке одмах и у што краћем року изведе радове на санацији ове улице имајући у виду да је угрожена безбедност свих учесника у саобраћају.


С обзиром да су средства обезбеђена, као и да су протекли сви законом предвиђени рокови за почетак радова, председник Општине Милисав Мирковић издао је данас налог да се преиспитају разлози због којих Јавно предузеће за изградњу Општине Горњи Милановац још увек није приступило санацији овог путног правца.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!