opstina gornji milanovac

7. јануар 2017.
Пријем за представнике рукометних репрезентација


У згради Окружног начелства уприличен је пријем за делегације рукометних репрезентација Србије, Грчке, Исланда и Литваније, које учествују на квалификационом турниру за Светско јуниорско првенство, који се одржава у Спортској хали „Бреза“. Пријем је организовао председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.


Председник општине пожелео je добродошлицу свим екипама и изразио задовољство што се један овакав турнир организује у нашој општини.


„Поносни смо на нашу репрезентацију и на чињеницу да Милановац има дугу традицију играња рукомета. Захвални смо Рукометном савезу Србије што је одлучио да организацију оваквог турнира додели нашој општини. Надам се да ћете, у овим празничним данима, уживати у Милановцу и да ћете остварити резултате које сте планирали. Ја ћу бити субјективан и рећи да желим да Србија победи и пласира се на Светско првенство. Позивам публику да буде подршка нашој репрезентацији али и да пратеи друге утакмице. Још једном добродошли и уживајте у Горњем Милановцу“, истакао је председник општине.
gm    gm

gm    gm

Директор мушке рукометне репрезентације Милан Станковић захвалио је на изузетном гостопримству и одличној организацији.


„Још једном желим да се у име Рукометног савеза Србије захвалим Горњем Милановцу на одличној организацији. Ово је изузетно јак турнир и лично очекујем да се у последњем мечу, између Србије и Исланда, одлучује о томе ко одлази на Светско првенство. Надам се да ће домаћа публика и наша велика жеља бити пресудни да то буде наша репрезентација“, рекао је Станковић.


Члан Општинског већа задужен за образовање и спорт Срђан Милићевић истакао је да до сада није било никаквих проблема што се организационог дела тиче и истакао да ће се сви у Организационом одбору трудити да све екипе задовољне напусте Горњи Милановац.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!