opstina gornji milanovac

10. фебруар 2017.
ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ БЕЗ ОБАВЕЗЕ ОБНОВЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТВА У 2017. И 2018. ГОДИНИ


Овим путем обавештавамо све пољопривредне произвођаче са територије Општине Горњи Милановац да је Министарство пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије одлучило дапољопривредни произвођачи у 2017. и 2018. години немају обавезу да изврше обнову регистрације својих пољопривредних газдинстава, а у циљу смањења непотребне бирократиje.


Уколико није дошло до промене података Регистрованог пољопривредног газдинства уписаног у Регистар, пољопривредници немају обавезу обнове регистрације и подношења прописаних образаца. У супртном, дужни су да измењене податке доставе Експозитури Филијале Управе за трезор Чачак у Горњем Милановцу и то у року од 30 дана од дана настанка промене.


gm

Пољопривредници који нису уписани у Регистар пољопривредних газдинстава уколико желе то могу учинити током целе године у Експозитури Филијале Управе за трезор Чачак у Горњем Милановцу. Један од услова за остваривање права на подстицаје у пољопривреди и руралном развојукако на републичком тако и на локалном нивоу јесте да корисник подстицаја мора имати активно регистровано пољопривредно газдинство.


Додатне информације можете добити у Канцеларији за пољопривреду Општинске управе Општине Горњи Милановац, улица Таковска број 2, канцеларија број 4 и 5, путем телефона број: 032/515-00-71 или путем мејла: milka.nedeljkovic@gornjimilanovac.rs.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!