opstina gornji milanovac

11. фебруар 2017.
Потписан протокол о сарадњи градова и општина слива Западне Мораве


У Краљеву су потписани Протокол о сарадњи градова и општина слива Западне Мораве и Протокол о сарадњи градова и општина слива Колубаре. У име општине Горњи Милановац Протоколо сарадњи градова и општина слива Западне Моравепотписао је председник општине Дејан Ковачевић.


Осим градоначелника и председника општина, који су потписници Протокола, свечности су присуствовали и начелник Сектора за ванредне ситуације Предраг Марић, в.д. директора Канцеларије за управљење јавним улагањима Марко Благојевић, државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Иван Бошњак, државни секретар Министарства пољопривреде и заштите животне средине Велимир Станојевић, генерални секретар Сталне конференције градова и општина (СКГО) Ђорђе Станичић и представник УНДП-а у Србији Жарко Петровић.


gm

Протокол о сарадњи сачињен је на принципима партнерства, консензуса, транспарентности, одговорности, заједничког планирања, усклађивања активности и међусобног информисања.


Уз помоћ Канцеларије за управљање јавним улагањима, СКГО и Програма за развој Уједињених нација (УНДП) покренута је иницијатива за потписивање Протокола, а у циљу смањења ризика, брзог одговора и опоравка након елементарних непогода и других опасности, а иста иницијатива је на позив Ваљева проширена и на слив Колубаре.


gm

(ФОТО: www.kraljevo.org)
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!