opstina gornji milanovac

10. август 2017.
Завршена улица Бранка Радичевића


Председник општине Дејан Ковачевић и начелник Општинске управе Александар Јевтовић обишли су улицу Бранка Радичевића која је асфалтирана и у којој су постављене нове шахте.


gm

„Пре неколико дана почело је асфалтирање улица у граду и локалних путева у селима. У граду је комплетно завршена улица Бранка Радичевића. Око 150 милиона динара опредељено је за инфраструктуру у овој години. У наредном периоду имаћемо још четири улице у граду које ћемо асфалтирати, две се комплетно раде из буџета општине Горњи Милановац, а за друге две је аплицирано код Министарства привреде и договорено је да локална самоуправа финансира 50 одсто радова,а Министарство привреде остатак. На две локације у граду раде се и тротоари, посебно је важна Хајдук Вељкова улица где има пуно пешака и ученика који тим путем иду у школу“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић приликом обиласка улице.


gm

„Сада је много боље, радови су брзо завршени и мислим да је улица одрађена како треба. Надам се да су и други људи из улице задовољни“, истакла је Мира Радојичић која живи у улици Бранка Радичевића.


Улица Бранка Радичевића урађена је у дужини од 190 метара и за то је издвојено 2.314.570,08 динара.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!