opstina gornji milanovac

6. октобар 2017.
Реконструкција месне канцеларије у Угриновцима


Начелник Општинске управе Александар Јевтовић и председник Месне заједнице Угриновци Радивоје Ђорђевић обишли су радове на реконструкцији месне канцеларије у Угриновцима, који су у току.


gm

„Након месне канцеларије у Прањанима која је реконструисана почетком ове године, Општинска управа финансира реконструкцију и месне канцеларије у Угриновцима. Вредност радова је око 600.000 динара и када се они заврше, грађани овог дела општине моћи ће овде да поднесу све оне захтеве које подносе и на Писарници у згради општине. Очекујем да ће радови бити завршени брзо, након чега следи техничко опремање саме канцеларије. У наредном периоду вршићемо адаптацију још неколико месних канцеларија. Трудићемо се да обезбедимо да запослени у Канцеларији за пољопривреду једном у петнаест дана долазе овде и буду на услузи пољопривредницима“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.


gm

Месна канцеларија у Угриновцима је значајна јер њој гравитирају мештани Угриноваца, Трудеља, Заграђаи других села на падинама Рудника.


„Поред месне канцеларије, у Угриновцима је урађен и пут у засеоку Јоксимовићи у дужини од 530 метара и он је пуштен у саобраћај и од велике је користи за мештане овог дела општине. Тај део је био у веома лошем стању и захваљујући Општинској управи то је сада реконструисано. Све су то велике ствари за Угриновце и околину и велики помак за нас. Поред ове реконструисане месне канцеларије, овде имамо и пошту, Дом здравља, школу и продавницу“, истакао је председник Месне заједнице Угриновци.


Очекује се да радови на реконструкцији месне канцеларије буду завршени у наредних десет дана.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!