opstina gornji milanovac

9. октобар 2017.
Туристичка организација општине на Сајму туризма


Туристичка организација општине Горњи Милановац учествовала је на педесетом Међународном сајму туризма у Новом Саду, који је одржан од 5. до 7. октобра 2017. године.


gm

У оквиру штанда „Централна Србија“, Туристичка организација општине Горњи Милановац наступила је заједно са Градском туристичком организацијом Крагујевца и Туристичким организацијама општина Баточина, Кнић, Рача и Деспотовац.


gm

Јубиларни Сајам туризма свечано је отворио потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, а централна тема била је „Културна разноликост у Дунавском региону, спајање локалног, регионалног и свега оног што представља туристичку допуну кроз регионалну сарадњу и културу“.


Представило се 250 излагача, што је двоструко више него прошле године, а успешнијој и бољој понуди допринеле су стручне међународне конференције, дегустације вина и гастрономских специјалитета, представљање туристичких понуда из иностранства, као и изложба „Путевима римских императора“, која је по први пут представљена широј јавности у Србији.


gm

Чланица Општинског већа Горњег Милановцазадужена за туризам и културу Јасмина Марић учествовала је на „Првој регионалној конференцији о предузетништву“, приређенoj као увод у Сајам предузетништва, који ће бити одржан следеће године. У оквиру панел дискусије на тему „Пољопривреда, угоститељство и туризам као пословна шанса породичних предузећа у региону“, чланица Општинског већа уједно је пpoмовисала туризам општине Горњи Милановац и кроз нови видео спот Туристичке организације.


gm

Туристичка организација општине Горњи Милановац представила је своју туристичку понуду многобројним посетиоцима Сајма, активно и путем промотивног материјала. Посетиоци су изразили посебно интересовање за туристичке потенцијале планине Рудник, Такова, Коштунића, сеоски туризам, као и за туристичку понуду у самом граду.


Учешће на Сајму у Новом Саду од изузетног је значаја за промоцију туризамаопштине Горњи Милановац, јер велики број посетилаца наше општине управо долази из Војводине.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!