opstina gornji milanovac

28. новембар 2014.
Наша имовина подржава наш развој


Одржани ГИС састанци за менторинг и консултације за потребе пројекта "Наша имовина подржава наш развој"


nasa imovina

У Горњем Милановцу су 13.11. и 27.11. 2014. године одржани консултативни састанци који су се односили на консултантске и менторинг услуге везано за повезивање података о општинској имовини који се тренутно уносе у електронску базу података, са ГИС платформом.


У циљу изградње капацитета запослених у Општинској управи Горњи Милановац и Јавно комуналном предузећу "Горњи Милановац" а у циљу ефикасног повезивања прикупљених и уписаних података у софтвер извршилац ове услуге се обавезује да кроз менторинг и консултације пружи стручну подршку запосленима. Крајњи циљ ове пројектске активности је конверзија података у постојећи ГИС и објављивање података на општинској интернет страници.


На састанцима консултант је предочио присутнима ARC GIS DESKTOP лиценцу коју ће наша локална самоуправа користити од сада тако да ће запослени бити у могућности да ефикасније извршавају и користе сложене операције приликом уцртавања улица, водова и других видова мрежа и планова.


Присутни су разменили своја запажања и искуства везано за овај ГИС софтвер . Даље активности у смислу примене овог софтвера и усавршавања рада биће разматране у свакодневној узајамној комуникацији запослених на пословима координације са ГИС платформом.


Следећи консултантски састанак биће у јануару наредне године.


nasa imovina

nasa imovina    nasa imovina    nasa imovinaПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!