opstina gornji milanovac

17. фебруар 2018.
Председник разговарао са грађанима


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић данас је у оквиру акције „Дан отворених врата“, разговарао са суграђанима о проблемима са којима се они суочавају и проналажењу начиназа што брже и ефикасније решавање тих проблема.


Поред председника општине, пријему су присуствовали и заменица председника општине Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић, в.д. директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић и директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић.


gm

„Дане отворених врата организујемо како бисмо кроз разговор са суграђанима заједнo дефинисали проблеме са којима се сусрећу и колико смо у могућности приступили решавању тих проблема. Ови пријеми су добра прилика да грађани на једном месту разговарају са руководством општине и директорима јавних предузећа. Проблеме са којима нам грађани долазе схватамо озбиљно и трудимо се да учинимо све што је у нашој могућности да им помогнемо. Стручне службе задужене за одређена питања наредних дана ће добити налоге да приступе решавању проблема грађана из своје надлежности, а грађани ће у догледно време добити одговор шта је по питању њихових захтева учињено“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић након завршеног пријема.


gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!