opstina gornji milanovac

22. фебруар 2018.
Штанд ТОГМ на овогодишњем сајму туризма


Највећа туристичка организација у земљи и у југоисточној Европи, Београдски сајам туризма, отворена је данас. Јубиларни 40. сајам отворила је премијерка Републике Србије Ана Брнабић, министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, градоначелник Београда Синиша Мали и министарка туризма Републике Грчке Елена Кундура, земље која је партнер овогодишњег сајма.


Отварању овогодишњег Сајма туризма присуствовао је и председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић. Председник је обишао и штанд ТОГМ где је разговарао са посетиоцима сајма. Милановачки штанд јепосетио и министар Расим Љајић са којим се сусрео председник Ковачевић и срдачно поздравио.


Штанд ТОГМ је у знаку јубилеја 165 година од оснивања вароши. Посетиоци штанда Туристичке организације нашег града могу се информисати о сеоском туризму који је окосница овог краја. Такође, посетиоцима ће биће представљен и Српски фестивал светске музике, који ове године слави јубилеј 10 година постојања и биће одржан од 18.04.-23.04. са богатим програмом. За овогодишњи сајам Туристичка организација посебну пажњу је посветила промоцији сувенира и сувенирског програма. На штанду ТОГМ Културни центар општине Горњи Милановац представиће међународнуманифестацију Бијенале уметности минијатуре које ће се ове године одржати у априлу месецу.


Штанд ТОГМ налази се у Хали 4 београдског сајма.


gm

gm

gm

gm

gm

gm

gm

gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!