opstina gornji milanovac

30. март 2018.
Седница Моравичког управног округа одржана у Горњем Милановцу


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић угостио је данас представнике карате клуба „Таково“ и руководиоца 12. Карате-до семинара сенсеи Велибора Димитријевића. Семинар се одржава од 30. марта до 01. априла у спортској хали „Бреза“.


Гости су председника упознали са програмом 12. Карате-до семинара који се овог викенда одржава у нашој Општини. За три дана семинара биће одржано пет тренинга како појединачних, тако и заједничких, на којима је предвиђено учешће свих заитересованих ученика и инструктора. Званично отварање манифестације предвиђено је за суботу 31.марта, у 11.30 часова у спортској хали „Бреза“.


gm

У великој сали Општинске управе у суботу 31. марта од 18.00 часова биће одржана трибина на којој ће говорити реномирани стручњаци из области спорта и физичког васпитања Професор Драган Бајић, професор спорта и физичког васпитања као и тренер гимнастике из Краљева, који ће причати о значају бављења базичним спортовима у млађем школском узрасту, Др. Миљан Грбовић, кондициони тренер и професор спорта запослен на Факултету спорта и физичког васпитања, који ће говорити о физичкој припреми спортиста и Сенсеи Велибор Димитријеић, наш најтрофејнији каратиста свих времена и руководилац карате семинара у Горњем Милановцу, који ће говорити о утицају менталне припреме на физичке перформансе код спортиста.


Уз жеље да семинар прође успешно и да се сви гости пријатно осећају у нашој Општини председник је истакао да локална самоуправа све спортске активности подржава: „Као локална самоуправа, ми смо ту да подржимо спорт, а спортисти су ту да постигну што боље резултате и да на тај начин промовишу и себе и Општину“


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!