opstina gornji milanovac

22. април 2018.
Председник општине угостио делегације пријатељских градова и општина


Поводом 23. априла, Дана општине Горњи Милановац, а ове године 165 година од оснивања вароши и 203 године од подизања Другог српског устанка у нашу општину стигао је велики број делегација пријатељских градова и општина из иностранства. Представник општине Дејан Ковачевић у згради Окружног начелства уприличио је свечани пријем за госте из иностранства и изразио велико задовољство што Горњи Милановац има велики број пријатеља у иностранству који се веома радо враћају у нашу општину. Председник је поздравио делегацију општине Травник из Федерације Босне и Херцеговине, госте из Херештија из Румуније, као и представнике Плевена из Бугарске. Из Македоније дошли су представници општина Кавадарци, Пробиштип и општине Куманово. На прославу Дана општине стигли су и гости из Словеније, општине Сежана и Словењ Градеци. У току дана очекује се долазак делегације Комуне Вефсн из Краљевине Норвешке, општине Сатрше из Словеније, представника Котора, Црна Гора, делегације општине Власеница из Републике Српске,као и делегација из Струмице, Македонија.


gm

Председник је истакао да је прослава Дана општине, 165 година од оснивања вароши и 203 године од подизања Другог српског устанка прилика да сви заједно уживамо у нашем пријатељству и заједништву.


gm

Домаћин је са својим гостима разменио пригодне поклоне и рекао да је веома поносан што наши пријатеља иностранства својим присуством величају ову нашу свечаност.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!