opstina gornji milanovac

27. март 2019.
Одржана радионица о значају рационалне употребе електричне енергије


У уторак 26. марта 2019. године у основној школи „Свети Сава“ реализована је радионица о подизању свести код деце о значају рационалне употребе енергије и примени мера енергетске ефикасности. На радионици је учествовало тридесет и шест ученика, који су били распоређени у шест тимова. Након кратког предавања, имали су прилику да кроз „Играј за енергију“ упознају најзанимљивије елементе рационалне употребе енергије.


gm

Циљ кампање је да се деца у основним школама науче и подстакну да воде рачуна о енергетској ефикасности како у школи, тако и у својим домовима.


gm

Носилац кампање је Немачка организација за међународну сарадњу GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), као део Пројекта српско-немачке развојне сарадње „ДКТИ Енергетска ефикасност у јавним зградама“, а реализатор је експертска организација Build Energy Team из Београда уз подршку локалне самоуправе општине Горњи Милановац.


gm

У име општине Горњи Милановац учеснике је поздравио енергетски менаџер Бојан Вељовић који је најавио наставак активности у погледу енергетског освешћавања пре свега код деце.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!