opstina gornji milanovac

9. мај 2019.
Формиран Организациони одбор Сабора виолиниста Србије


На данашњем састанку у Горњем Милановцу код председника општине Дејана Kовачевића формиран је Одбор за организовање Сабора виолиниста Србије, који ће се организовати овога лета у Прањанима 16, 17, и 18. августа.


gm

Чланови организационог одбора, које је именовао председник општине, су новинар и идејни творац Гвозден Николић, естрадни уметник и идејни творац Мићо Kујунџић, директор Културног центра Драган Арсић, председник МЗ Прањани Радовин Веселиновић, извршни продуцент Александар Раковић и директор школе у Прањанима Зоран Пантовић. У петак 16. августа, уз пригодан културно-уметнички програм, адекватне изложбе и фолклоре наступиће Миланче Радосављевић, који ће допринети свечаном отварању манифестације значајне за овај крај Србије.


Другог дана ће бити такмичарски део свих оних вилолиниста које ће стручна селекциона комисија изабрати широм Србије у наредном периоду. У недељу ће се организовати концерт победника, уз атрактивне извођаче са наше широке естрадне сцене, а о свим детаљима ћете бити благовремено информисани, како истичу чланови Организационог одбора.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!