opstina gornji milanovac

13. мај 2019.
Сајам пољопривреде посетиће 70 милановачких пољопривредника


Сајам пољопривреде у Новом Саду, у недељу је, по 86. пут, отворио капије за све заинтересоване посетиоце. И ове године, прилику да посете сајам, имаће и привредници из наше општине. Шеф канцеларије за пољопривреду Милка Недељковић рекла је да је посета милановачких пољопривредника заказана за уторак, 14. мај.


„Ове године планирана је посета 70 пољопривредних произвођача са територије наше општине. Организована је посета сајму, сајамским изложбама, конгресним дешавањима, кроз које ће пољопривредни произвођачи моћи да присуствују едукативним радионицама и конференцијама, чиме ће моћи да размене искуства са представницима ресорних министарстава, осигуравајућих кућа, компанијама које се баве пољопривредном производњом. Надам се да ће се сајам показати корисним за привреднике из Горњег Милановца и да ће моћи да остваре бенефите“, истакла је Милка Недељковић.


Планирано је и представљање Канцеларије за пољопривреду општине Горњи Милановац, у оквиру прес-конференције, на тему Задругарства, у сарадњи са Министарством пољопривреде, Министарством задуженим за регионални развој и Задружним савезом, али и представљање Канцеларије локалне самоуправе општине Горњи Милановац, као лидера у агробизнису.


Међународни сајам пољопривреде, модерним концептом подстиче међудржавну и привредну сарадњу, интегрише унапређење знања, производње и развој науке. Уз то, промовише значај иновација и представља синтезу искуства и достигнућа у српској пољопривреди. Снажна је подршка привреди Србије, а његов допринос и значај мери се успесима излагача које остварују под кровом Новосадског сајма.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!