opstina gornji milanovac

13. мај 2019.
Након 5 година, санирање моста у Сврачковцима


Општина Горњи Милановац наставља са радовима на инфраструктури, како би побољшала квалитет живота свих грађана. У Месној заједници Сврачковци у току су радови на санацији моста, оштећеног 2014. године услед поплава.


gm

Директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић рекао је да ЈП за изградњу изводи радове по плану и програму за 2019. годину.


gm

„И поред санација путева у месној заједници, где смо вршили ископ канала, зацевљење, насипање, тренутно радимо санацију моста на реци Деспотовици, који је требао да се санира још 2014. године, међутим, одговорни то нису урадили. Ово је врло битан мост, јер се налази на локалном путу Сврачковци−Горња Црнућа−Враћевшница и врло је значајан и за Месну заједнице Сврачковци и Горњa Црнућа и МЗ Враћевшница“, рекао је Божидар Вучетић. Он је истакао да је вредност радова 650. 000,00 динара и додао: „ Да је санација урађена 2014. или 2015. године, кад је неко други био надлежан, то би, по мојој процени, много мање коштало.“


gm

Председник Месне заједнице Сврачковци Милан Ђорђевић рекао је дa je оштећењем крила моста саобраћај био изузетно ризичан, због уског пута. Нагласио је да је задовољан што ће коначно, пет година након мајских поплава, мост коначно повратити стари изглед, чиме ће саобраћај безбедније функционисати.


gm

Поред радова који се изводи у Месној заједници Сврачковци, директор ЈП за изградњу Божидар Вучетић нагласио је да ЈП вредно ради и у месним заједницама Горња Црнућа, Трудељ, Драгољ, а планиран је рад и у месним заједницама Таково и Бершићи. Посебно је истакао отварање круцијалног пута од Полома до Рајца.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!