opstina gornji milanovac

19. јун 2019.
Одржан јавни спортски час


Савез за школски спорт Србије, у сарадњи са организацијом „Игром до здравља“, у оквиру пројекта „Спорт у школе“ организовао је јавни спортски час.


gm

Час је одржан минулог понедељка, на помоћним теренима ФК „Металац“. У спортским активностима учествовало је око 280 малишана. Већина учесника су ученици који су део пројекта „Спорт у школе“. Поред њих, у јавном спортском часу учествовали су и ученици ОШ „Свети Сава", ОШ „Десанка Максимовић“, ОШ „Момчило Настасијевић“ и ПУ „Сунце“.


gm

Пројекат „Спорт у школе “ бесплатан је пројекат који је намењен деци узраста од првог до четвртог разреда основне школе. Финансира га Министарство омладине и спорта, под пуном подршком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а спроводи га Савез за школски спорт Србије. У пројекту учествује 88 градова и општина у Србији.


gm

Општина Горњи Милановац препознала је значај школског спорта и подржала пројекат, тако да се данас пројекат успешно реализује у Основној школи „Свети Сава“, ОШ „Десанка Максимовић“, као и у ОШ „Таковски устанак“ у Такову. Кроз део пројекта, који финансира општина Горњи Милановац, годишње прође око двеста малишана од првог до четвртог разреда основне школе.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!