opstina gornji milanovac

27. јун 2019.
Отворена изложба „Јован Дучић у дипломатији“


Протеклих дана завршени су радови на асфалтирању у још две месне заједнице. Мештани Месне заједнице Прњавор, добили су 500 метара асфалтираног локалног пута Враћевшница–Прњавор. Сва средства, у износу од 2.553.374,70 динара за извођење радова обезбедила је општина Горњи Милановац. Председник МЗ Прњавор Светислав Средојевић истакао је да асфалтирање путева пуно значи за мештане села.


gm

„Колико је ово корисно и добро за наше село потврђује и чињеница да имамо четири купца плаца који желе овде да направе викендице. Уз то, желим да додам да имамо три повратника која обнављају домаћинства. Имамо намеру да и убудуће део по део довршимо и саставимо овај пут, а захвалио бих се локалној самоуправи што нам излазе у сусрет“, рекао је Средојевић.


gm

У Месној заједници Липовац асфалтирана је деоница од 500 метара локалног пута Липовац–Прекићи. Такође је средства за извођење радова обезбедила општина Горњи Милановац. Вредност радова износи 3.948.991,20 динара. Мештани села исказали су велико задовољство јер су коначно, после 40 година, добили асфалтиран пут, који им највише значи због деце, јер су их до сада возили до главног пута, како би отишли у школу.


gm

„Четири основна предуслова за добар живот на селу су добар пут, вода, струја и млади људи који ће да уживају у свему томе. Пут води од главног пута Горњи Милановац-Крагујевац до локалног гробља и од великог је значаја, не само за житеље који живе са ове стране реке, већ и за све остале житеље који имају њиве у овом делу села“, рекао је мештанин села Липовац, Милосав Милутиновић.


Извођач радова је ваљевска фирма „ДИС Нискоградња“.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!