opstina gornji milanovac

1. јул 2019.
Награђени најбољи ученици


У част најуспешнијих ученика општине Горњи Милановац у школској 2018/2019. години, председник општине Дејан Ковачевић уприличио је свечани пријем у великој сали Културног центра, на ком су најбољима додељене пригодне награде.


gm

Председник општине Дејан Ковачевић обратио се награђенима и истакао да су они нешто најбоље што општина Горњи Милановац има:


gm

„Ова сала данас је пунa поноса, поносни су наставници, родитељи, а поносни смо и ми, ваше комшије, суграђани, цео Милановац. Знање је највећа моћ. Општина Горњи Милановац и њено руководство покушавају да сваким даном наше образовање подигну на виши ниво. Сви сте сведоци и реконструкција школа, и бољих учила за наставни програм, сви сте сведоци да плаћамо из локалног буџета и доста такмичења и ја сам поносан када ви дођете са такмичења са освојеним наградама. Треба да наставите школовање и усавршавање, али увек треба Милановац да вам буде у мислима и да тежите да се у њега вратите. На нама је данас да вам омогућимо што боље услове за рад, запослење, да када завршите школу имате где да се вратите. Ви сте ти који у будућности треба да предводе друштво, да неко од вас стоји на мом месту и да заједно са неким будућим генерацијама гради бољи Горњи Милановац.“


gm

Осамнаест ученика награђено је похвалом и Сабраним делима Јована Дучића за освојање неког од прва три места на републичким такмичењима.


gm

Вуковци основних школа, њих двадесет и четворо, као награду за свој успех добили су похвалу и Енциклопедију за младе, док је вуковцима средњих школа, којих је у школској 2018/2019. години седамнаест, председник уручио похвалу и Сабрана дела Боре Станковића.


Ивани Гутић, Николи Јовићевићу, Тијани Радовановић, Ани Јоксимовић, Ленки Вујанић, Сари Ивановић, Анђели Дамљановић, Јовани Вуксановић, Александри Весковић, Бојану Ковачевићу, најбољима међу најбољима, ђацима генерације основних и средњих школа, као награду за залагање, труд и постигнуте успехе, председник је уручио похвалу, плакету и Историју Срба, аутора Владимира Ћоровића.


У сарадњи општине Горњи Милановац и Спортско-рекреативног центра Бреза, сви награђени ученици добили су пропусницу за сезонску карту на градском базену.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!