opstina gornji milanovac

12. август 2019.
Асфалтиран локални пут у Месној заједници Велереч


Општина Горњи Милановац ове сезоне велико је градилиште. Велика улагања у инфраструктуру резултирају успешно завршеним инфраструктурним пројектима на целој територији општине. Поред радова на рехабилитацији Улице Николе Луњевице, у току су радови и на асфалтирању локалног пута у МЗ Велереч, од ресторана „Шумадинац“ ка Царевића путу. Целокупан износ од преко 5 милиона динара, неопходан за извођење поменутих радова, финансира се из буџета општине Горњи Милановац. Први човек Милановца обишао је данас радове и рекао да је динамиком радова јако задовољан, али и да све оно што је планирано у овој години биће испоштовано и завршено.


gm

„Правац ка Љутовници требало би данас да буде завршен. Ова саобраћајница је јако значајна, не само за мештане, већ као и алтернативни пут за све непредвиђене ситуације на овом делу територије. 2019. година је рекордна по новцу издвојеном за инфраструктуру, преко 400 милиона динара је издвојено за асфалитрање локалних, некатегорисаних путева и улица у граду и све ће бити завршено у предвиђеном року. Будући да смо уштедели део новца путем јавних набавки, извођачи су давали мање цене него што су биле предвиђене предмером и предрачуном који је дала локална самоуправа, за остатак новца ћемо , у наредном периоду, расписати нове јавне набавке и урадити још неколико путних праваца“, рекао је Ковачевић.


gm

Председник МЗ Велереч Јован Цветић рекао је да је веома задовољан поменутим радовима, али и истакао да је све више завршених пројеката у овој месној заједници.


gm

„Све више радимо, народ је све задовољнији, а борићемо се и даље да што више урадимо у селу. Ова саобраћајница нам пуно значи. Када буде завршен ауто-пут имаћемо пречицу, обилазак око града. Сваки урађен пут свима значи“, рекао је Цветић.


Извођач споменутих радова је „AR Gradnja“ d.o.o Београд.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!