opstina gornji milanovac

26. август 2019.
Асфалтирано још 500 метара локалног пута Бершићи -Галич


Наставак локалног пута у засеоку Галич у Бершићима асфалтиран је у дужини од 500 метара. Уговорена вредност радова износила је преко 2 800 000,00 динара, а целокупан износ опредељен је из буџета општине Горњи Милановац.


gm

Председник Месне заједнице Бершићи Живојин Васовић истакао је велики значај овог пута за мештане села Бершићи, али и околна села.


gm

,,Овај пут не значи само за мештане, већ за више општина, за села Дренову, Бершиће, Срезојевце, иде пут према Чачку, за ауто-путеве, да се саставе. Много значи за ово село, и за сва друга села, не само наше“, рекао је Васовић.


gm

Осим мештанима, ова деоница пута биће од користи и као алтернативни правац. Раније је за житеље Бершића било потребно више времена да дођу до Горњег Милановца или Чачка, а сада, према речима Миломира Тадића са Галича, то више није случај.


gm

,,Раније смо долазили путем који је много дужи, дужи негде око 6км за нас овде мештане, а сад нам је ту до Милановца непуних 20км и то се стигне за неких 15-20 минута нормалне вожње“, нагласио је Тадић.


Подсећамо, ово је само наставак асфалтирања локалног пута Бершићи-Галич. Пре неколико месеци асфалтиран је 1км овог пута, па се са завршетком нове деонице од 500 метара у још већој мери олакшало мештанима.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!