opstina gornji milanovac

17. септембар 2019.
Асфалтиран локални пут у Месној заједници Грабовица


У Месној заједници Грабовица асфалтирано је 900 метара локалног пута, од кафане „Ловац“ ка Грабовици. Извођач радове је „АР Градња “, а средства од преко 7 милиона динара, колико је неопходно за извођење радова, опредељена су из буџета општине Горњи Милановац. Радове је обишао председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и истакао да је и асфалтирање овог путног правца наставак свеобухватног плана овогодишњег улагања у инфраструктуру милановачке општине.


gm

„Наш план обухвата преко 300 милиона динара улагања, што у граду, што на селима. Мислим да ће нас време послужити и у наредном периоду да тај амбициозни план завршимо. Грабовички пут је значајан, не само за мештане Грабовице, већ и као алтернативни пут који може да допринесе несметаном одвијању саобраћаја ако се деси неки инцидент на магистрали. Ово није рађено сигурно у претходних двадесетак година и наставићемо са рехабилитацијом грабовичког пута све до Норвешке куће, како бисмо имали један потпуно нов изграђен пут“, рекао је председник Ковачевић.


gm

Он се том приликом дотакао и свеобухватних радова на реконструкцији Улице Николе Луњевице и истакао да је битно да се радови ураде квалитетно, да све оно што је планирано буде и остварено, као и да је могућ завршетак радова и пре предвиђеног рока.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!