opstina gornji milanovac

25. септембар 2019.
Асфалтиран пут у Месној заједници Прањани


Након успешно завршених радова на асфалтирању некатегорисаних путева у месним заједницама Горњи Бранетићи и Грабовица, постављање асфалта завршено је и у Месној заједници Прањани. У питању је некатегорисани пут у засеоку Милутиновићи, дужине 740 метара.


gm

Председник Месне заједнице Прањани Радовин Веселиновић нагласио је да је лично, као и сви мештани, веома задовољан улагањима у путну инфраструктуру Прањана.


gm

„Као што знате и претходних година и ове године доста се путева ради у милановачкој општини и сада је дошао на ред и пут у Милутиновићима. Овде има пет-шест кућа које гравитирају овим делом и што је најбитније млади људи остају у овом крају. Желим да их похвалим што су скупили новац и што су урадили овај пут који ће им у будућности пуно значити “, рекао је Веселиновић и додао да ово није једина инвестиција у Прањанима што се тиче путне инфраструктуре. Рађен је пут у Катрићима, Брдима, у току месеца би требало да се заврши пут у Лазовићима, а планирани су и радови на путевима и у следећој грађевинској сезони.


Вредност изведених радова на путу у Милутиновићима износила је скоро 3 милиона динара, а средства су определили локална самоуправа и грађани, у односу 3:1.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!