opstina gornji milanovac

26. септембар 2019.
Асфалтирана два некатегорисана пута – у Коштунићима и Мајдану


Грађевинска сезона у Горњем Милановцу у пуном је јеку. Након низа успешно асфалтираних некатегорисаних путева широм милановачке општине, на ред је дошао и некатегорисани пут у Месној заједници Коштунићи. Завршено је асфалтирање пута ка Милану и Рајку Дмитровићу дужине 700 метара. Укупна вредност радова износила је преко два и по милиона динара, а у финансијској реализацији радова учествовали су локална самоуправа и мештани, у односу 3:1.


gm

Председник Месне заједнице Коштунићи Иван Дамњановић рекао је да је урађени пут од великог значаја за све мештане Коштунића, а поготово за породицу Дмитровић.


gm

„Ових дана ради се доста у Коштунићима. Поред овог, урађена су још два асфалтна пута, данас радимо насипање једног другог пута, канале и ролне постављамо. Захваљујемо се локалном руководству и Јавном предузећу за изградњу и свима који су помогли да се успешно заврше послови“, рекао је председник Месне заједнице Коштунићи.


gm

Поред асфалтираног пута у Месној заједници Коштунићи, завршено је асфалтирање још једног путног правца. У питању је некатегорисани пут у Месној заједници Мајдан, засеоку Јовичићи. Извођач деонице дужине 222 метра је „AR Gradnja“, а вредност радова је око 2 милиона динара, за шта су средства, такође, определили општина Горњи Милановац и грађани, у односу 3:1.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!