opstina gornji milanovac

14. октобар 2019.
Нов асфалт на два путна правца у Месној заједници Драгољ


Захваљујући повољним временским приликама, грађевинска сезона у општини Горњи Милановац не јењава. У Месној заједници Драгољ започело је асфалтирање два некатегорисана путна правца. Најпре, радови су обухватили деоницу од засеока Широковац ка засеоку Дудинац, дужине 1.180 метара. Вредност радова је преко 5 милиона динара, а у финансијској реализацији радова учествовали су локална самоуправа и мештани, у односу 3:1. Асфалтирање овог путног правца од великог је значаја за мештане Драгоља, јер се на овај начин, осим са милановачком општином, село повезује са Аранђеловцем и Белановицом.


gm

Осим ове, асфалтирана је и деоница некатегорисаног пута ка домаћинству Ћосића, дужине 155 метара, за шта су општина и грађани определили 713 хиљада динара у односу 3:1.


gm

Општина Горњи Милановац велика средства улаже у развој инфраструктуре. Само овде године, издвојено је преко 400 милиона динара за асфалтирање локалних и некатегорисаних путева, а тај тренд ће се наставити и у будућности, с тенденцијом перманентног повећања улагања.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!