opstina gornji milanovac

18. новембар 2019.
Асфалтиран тротоар код Касарне „Војвода Радомир Путник“


У Улици кнеза Александра Карађорђевића завршено је асфалтирање уличног тротоара. У питању је деоница код Касарне „Војвода Радомир Путник“, дужине око 230 метара и површине 771 метар квадратни. Уговорена вредност радова је око 2,6 милиона динара, а извођач радова је „АР градња“.


gm

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић обишао је радове и истакао да је, што се тиче инфраструктуре на сеоском подручју, овогодишња грађевинска сезона завршена, док ће на градском подручју она бити окончана асфалтирањем поменуте деонице код касарне, заједно са завршетком радова у Дринчићевој и Рзавској улици.


gm

„Јако ми је жао што ове године нисмо успели да урадимо Солунску улицу, али ћемо њу уподобити за предстојећу зиму, па ћемо на пролеће извршити комплетне радове и санацију. Имали смо одређених проблема са тендерском документацијом, с обзиром да се јавило више понуђача који су изјавили жалбе на сам поступак јавне набавке, тако да ћемо је поновити, након чега ћемо и завршити све што је планирано. Свесни смо да је Солунска једна од најлошијих улица у граду, насеље је велико, али одмах на пролеће, са почетком нове грађевинске сезоне ће бити урађена“ , истакао је председник Ковачевић и додао да је буџет општине Горњи Милановац стабилан, да се пуни са врло високим процентом извршења и да је сав новац опредељен за инфаструктуру у ту сврху и утрошен.


gm

Председник је, такође, посебно нагласио да ће ускоро бити презентован план за наредну, али и свеобухватан план који се тиче инфраструктурних пројеката за наредне 4 године.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!