opstina gornji milanovac

4. децембар 2019.
Успешно угашен пожар у Улици Солунског фронта


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић обишао је данас столарску радионицу и стамбени објекат које је јуче захватио пожар. Изражавајући саосећање са породицом Маричић због настале ситуације, председник је у разговору са власником објеката Ацом Маричић дао пуну подршку и изнео предлоге на који начин би општина Горњи Милановац могла да помогне у санирању штете.


gm

Наиме, јуче је око 10:30 часова дошло је до пожара у Улици Солунског фронта 70, у коме је горела столарска радња „АМИСС“ Горњи Милановац, а пожар се пренео и на стамбени објекат.


gm

У пожару је изгорела столарска радионица површине око 130 м2, разни ситни алат у радионици и материјал који се налазио у радионици, а који је био припремљен за обављање производње. У пожару је изгорео већи део дрвене кровне конструкције на кући са покривком од црепа, а услед продуката горења и топлоте оштећене су просторије на поткровљу, при чему су такође услед продора воде приликом гашења пожара оштећене таванице од гипсаних плоча у приземљу и поткровљу и подне облоге од паркета.


gm

На гашењу пожара учествовала је ватрогасна јединица са 7 ватрогасца спасилаца и 4 возила. Пожар је угашен у 13:05 часова и није било повређених и настрадалих лица.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!