opstina gornji milanovac

27. децембар 2019.
Новогодишњи коктел за представнике медија


Председник општине Дејан Ковачевић организаовао је и ове године, сада већ традиционални, новогодишњи коктел за представнике медија. Том приликом изразио је велико задовољство успешном сарадњом са медијима у 2019. години.


gm

„Медији и политика имају јако блиске везе, без обзира да ли мислимо исто, јер политика без медија не може, а не могу ни медији без политике. Стога, на истом смо задатку - да све оно што радимо буде доступно јавности, да с друге стране све оно што јавност интересује, преко вас и добије. Ја сам човек који је увек отворен за медије, никад ниједно питање нисам одбио, без обзира да ли мислимо исто или не. То и јесте најзначајнији део демократије, да свако има право на своје мишљење и да свако своје ставове брани“, истакао је председник Ковачевић и додао да му је изузетно драго што су се сви представници медија одазвали позиву и што на тај начин могу заједнички сумирати 2019. годину, која је за општину Горњи Милановац била изузетно плодоносна:


gm

„Многе инфраструктурне пројекте смо завршили, а многе друге започели. У 2020. предстоји нам пуно посла како бисмо све оно што смо започели завршили.“


gm

На самом крају, председник Ковачевић се још једном захвалио медијима на изузетно доброј сарадњи у 2019. години, пожелео им личну срећу, добро здравље и још успешнију 2020. годину и посебно нагласио да ће, као и до сада, бити отворен за сва питања медија.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!